03.03.2015

Bani imprumut fara garantii 2015

In prezent, problemele financiare pot sa afecteze pe oricine, asa ca necesitatea unui imprumut este inevitabila.

Situatia economica actuala ii determina pe multi oameni sa caute imprumuturi fara garantii 2015, deoarece majoritatea se feresc sa garanteze cu bunuri mobile sau mai ales imobile, si asta pentru ca nu au siguranta unui loc de munca.
De asemenea, daca se intampla sa isi piarda serviciul, se pot afla in imposibilitatea de a mai rambursa creditul, iar acest lucru ar duce evident la pierderea garantiei.

Vrei bani imprumut fara garantii in 2015? Ei bine, atunci te poti orienta catre piata financiara nebancara, deoarece exista multe institutii financiare nebancare (IFN-uri) care au in portofoliu credite fara garantii.

Atunci cand iei un imprumut trebuie sa tii cont de suma maxima pe care o poti imprumuta si de perioada maxima de rambursare. Ei bine, trebuie sa stii ca in general, creditele nebancare implica sume mici de bani, iar perioadele de rambursare variaza: la unele IFN-uri termenul de returnare a ratelor este de cel mult 1 luna, pe cand la alte IFN-uri, acesta poate duce si la cateva luni.

Caracteristic pentru creditele nebancare fara garantii este modul deosebit de rapid de acordare.

Astfel, este avantajos sa iei bani imprumut accesand un credit nebancar in 2015? Da, atunci cand te intereseaza sa obtii suma imediat, spre exemplu, pentru ca vrei sa finantezi urgent diverse cheltuieli de mica valoare. Avantajul ar fi si faptul ca institutiile financiare nebancare care acorda credite nebancare fara garantii solicita un minimum de documente.

Daca te-ai hotarat sa accesezi astfel de imprumuturi probabil stii ca acestea au costuri destul de mari. De aceea, ar fi bine sa rambursezi la timp sumele datorate pentru ca doar astfel poti evita dobanzile penalizatoare care se aplica in caz de intarzieri, valorile lor fiind foarte mari.

Fast Finance IFN

Poti lua un credit nebancar fara garantii in 2015 de la Fast Finance IFN SA, o institutie aparuta de putin timp pe piata financiara nebancara.

Cat poti imprumuta? Intre minim 100 lei si maxim 3.000 lei. Perioada de creditare este cuprinsa intre 1 zi si maxim 30 zile, iar dobanda este de 1.00%/zi si se mentine fixa din momentul in care ai semnat contractul si pana la final.

Creditul Fulger oferit de Fast Finance IFN este usor de obtinut pentru ca poti face cererea de imprumut online. Analiza cererii dureaza cel mult 2 ore, dupa care esti anuntat prin e-mail daca ai fost aprobat sau nu. In cazul in care te-ai calificat, se vor vira banii in contul tau bancar in minim 3 ore sau maxim 24 ore.

Pot lua bani imprumut fara garantii in 2015 de la Fast Finance cei care sunt salariati sau pensionari si au varsta cuprinsa intre 18-70 ani, cu conditia sa incaseze salariul sau pensia intr-un cont de card bancar. Copia de pe cartea de identitate si de pe extrasul de cont bancar reprezinta singurele acte de care ai nevoie.

Creditul de la Fast Finance se acorda fara giranti si celor cu restante in Biroul de Credit. De asemenea, aceasta firma nu cere sa justifici modul in care vei folosi banii.

Provident

Provident, cel mai cunoscut IFN, poate sa iti acorde bani imprumut fara garantii 2015. Daca o sa colaborezi pentru prima data cu aceasta firma, ai posibilitatea sa iei un credit cu o valoare cuprinsa intre 500 si 3.500 lei. In schimb, daca esti deja client Provident, poti sa iei un imprumut cu o valoare maxima de 5.000 lei.

Pentru a incheia contractul cu aceasta institutie, ai nevoie de doar 2 documente: actul de identitate care sa ateste cetatenia romana si un domiciliu stabil; adeverinta de venit (fluturas de salariu sau cupon de pensie). Eventual, ti se mai cere si un extras de cont bancar, deschis la orice banca din tara.

Varsta minima de 18 ani si venitul minim lunar de 200 lei/solicitant reprezinta conditiile impuse de Provident pentru ca un client sa devina eligibil.

Aceasta institutie iti pune la dispozitie si un serviciu de gestionare la domiciliu, contra cost. Daca optezi pentru acest serviciu, atunci un agent Provident se deplaseaza la domiciliul tau si iti inmaneaza banii in maxim 48 ore de la solicitare.De asemenea, ratele le poti rambursa saptamanal tot prin intermediul reprezentantului Provident.

Cetelem

Bani imprumut fara garantii in 2015 poti lua si de la Cetelem daca ai varsta intre 18 si 70 ani si esti salariat sau pensionar. Pentru cei angajati, se solicita o vechime de minimum 3 luni la ultimul loc de munca. Nu ai nevoie de avans sau de giranti.

Actele solicitate sunt copia dupa buletin si un fluturas de salariu pentru angajati; ultimul cupon de pensie in original pentru pensionari.

Creditul fara garantii de la Cetelem se ramburseaza pe o perioada cuprinsa intre 6 si 60 luni, iar tu poti profita de un DAE avantajos de 9,8% si de rate fixe.

Aceasta companie analizeaza solicitarea de credit foarte rapid si ofera raspunsul in cel mai scurt timp posibil.

Viva Credit

Viva Credit este un alt IFN de la care poti obtine bani imprumut fara garantii 2015. In acelasi timp, aceasta societate nu solicita giranti, adeverinta de venit, si nu percepe comisioane. Si aceasta institutie acorda credite restantierilor cu istoric negativ.

Acte necesare: copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont.

Cum aplici in 2015 pentru a primi bani imprumut de la Viva Credit? Foarte simplu, deoarece procesul se demareaza online, completand un formular cu datele tale personale. Valoarea maxima finantata la prima aplicare este de 1.000 lei. Daca esti client mai vechi si aplici pentru un nou imprumut fara garantii, poti solicita maxim 1.500 lei.

Daca se intampla sa intarzii, poti vorbi cu un consultant care va decide un mod de plata mai avantajos pentru tine.

In orice caz, intarzierile se penalizeaza cu 1,25%/zi, iar Viva isi rezerva dreptul de a incheia un contract cu o firma de recuperare a datoriilor, astfel incat tu va trebui sa platesti toate cheltuielile legate de aceasta recuperare.