14.03.2015

Bani imprumut rapid doar cu buletinul

Dupa cum stim, imprumuturile rapide doar cu buletinul au fost in mare voga in urma cu 7-8 ani, cand foarte multi romani au putut sa cumpere frigidere, masini de spalat sau televizoare numai cu actul de identitate, astfel ca marii retaileri de electrocasnice si-au majorat considerabil cifra de afaceri.

In schimb, dobanzile la aceste credite au fost deosebit de mari intrucat si riscul bancilor era pe masura.

Din aceasta cauza, s-a inregistrat o mare avalansa de restante la asa-zisele imprumuturi doar cu buletinul. Acest fapt a determinat Banca Nationala a Romaniei sa impuna bancilor un nou regulament de acordare a creditelor catre populatie incepand cu ultimii ani.

In prezent insa, pe piata financiara nebancara se constata o revenire a imprumuturilor rapide doar cu buletinul. Multe institutii financiare nebancare (IFN-uri) tin pasul cu tehnologia actuala si acorda bani imprumut online, astfel incat procedura de obtinere a unei sume mici de bani doar cu actul de identitate si fara garantii este deosebit de facila.

Nu ai nevoie decat de un calculator ori de un telefon cu internet pentru a a accesa site-ul unei institutii si pentru a completa un formular electronic, folosind datele din actul de identitate. Si cum in momentul de fata aproape oricine detine cel putin un computer, rezulta ca este la indemana oricui sa aplice pentru un imprumut doar cu buletinul.

Mai mult decat atat, fiecare cerere este analizata intr-un timp cat mai scurt, astfel ca poti obtine banii destul de repede, de regula in numai cateva ore.

Ai probleme temporare de finantare sau te afli intr-o situatie dificila si esti interesat sa iei bani imprumut rapid? Te-ai gandit la varianta unui credit rapid doar cu buletinul? Probabil ca reprezinta o alternativa de luat in considerare atunci cand nu exista o alta sursa de bani si ai nevoie de o solutie de moment pentru rezolvarea unor probleme financiare urgente.

Creditul doar cu buletinul reprezinta in 2015 un imprumut rapid pe care il obtii la IFN-uri, uneori chiar si daca esti restantier sau chiar daca nu prezinti adeverinta de venit. Aceste companii sunt inregistrate la Banca Nationala a Romaniei, deci sunt perfect legale, insa trebuie sa stii ca practica niste valori mult mai mari ale dobanzii anuale efective fata de banci. De aceea, atunci cand cauti un astfel de credit, trebuie sa analizezi cu atentie oferta existenta pe piata si sa te orientezi catre un imprumut rapid online cu un DAE cat mai scazut. De asemenea, ar fi recomandat sa fii atent si la dobanzile penalizatoare pe care le aplica institutiile financiare nebancare care acorda astfel de imprumuturi.

Dupa ce ti-am prezentant cateva metode de precautie pe care trebuie sa le iei atunci cand accesezi un imprumut rapid doar cu buletinul, urmeaza sa iti prezentam mai jos si cateva IFN-uri la care poti apela in cazul in care ai nevoie de bani urgent fara garantii.

Ferratum

Una dintre solutii este reprezentata de microcreditele de la Ferratum, in valoare maxima la prima aplicare de 250 lei. La Ferratum poti aplica de mai multe ori daca ai rambursat la scadenta precedentul credit, iar de aceasta data suma maxima pe care o poti cere se ridica la 1.290 lei.

Daca ai minim 24 ani si trebuie sa acoperi cheltuieli de moment de o valoare relativ scazuta, s-ar putea ca un microcredit rapid sa reprezinte solutia salvatoare. Imprumuturile de la Ferratum se acorda online, fara garantii, prin urmare procedura este una deosebit de simpla: accesezi site-ul Ferratum, dupa care completezi un formular folosind datele din buletin.

Nu trebuie sa te deplasezi nici cand vine vorba de semnarea contractului, deoarece acesta se incheie exclusiv electronic. Deci nu esti conditionat de un anumit orar si astfel poti intra mai repede in posesia banilor. Aceasta companie se caracterizeaza prin transparenta, deoarece evidentiaza pe site si in contract toate costurile si conditiile impuse pentru un imprumut online doar cu buletinul.

Microcreditul Ferratum se ramburseaza in 15, 30 sau 45 zile. Acest IFN accepta si rambursarea anticipata.

Daca intarzii cu rambursarea creditului, Ferratum aplica dobanzi penalizatoare de 3%/zi. Intarzierile mai mari conduc la raportarea in Biroul de Credit si chiar la actionarea ta in judecata pentru recuperarea datoriei.

Acest IFN te poate ajuta intr-un fel si daca te confrunti cu o situatie de moment, care te impiedica sa returnezi rata la scadenta, astfel ca iti ofera o prelungire a datei scadente cu 14 zile, adica o asa-numita rescadentare. Serviciul costa insa 99 RON.

Viva Credit

De la Viva Credit pot obtine rapid bani imprumut doar cu buletinul chiar si actualii restantieri ai bancilor. Poate fi considerat un avantaj faptul ca aceasta institutie nu solicita giranti sau garantii si nici nu percepe comisioane. La acest IFN creditul se obtine exclusiv pe internet, adica modalitatea de aplicare este aceeasi ca la orice imprumut acordat online.

La Viva Credit poti aplica de mai multe ori, iar suma pe care o poti lua este mai mica la prima aplicare si anume 1.000 lei. Daca ai rambursat totul la timp, inseamna ca mai poti aplica inca o data pentru un imprumut rapid cu o valoare mai ridicata, de pana la 1.500 lei.

Pentru intarzieri aceasta companie percepe o dobanda de 1,25%/zi, iar ca si Ferratum, si Viva recurge la Biroul de Credit, ceea ce va avea o influenta negativa asupra istoricului tau financiar si va diminua evident sansele de a lua un nou imprumut alta data de la oricare alta institutie financiara bancara sau nebancara. Pentru a-si recupera datoria, aceasta institutie recurge si ea la companii de recuperare a creantelor, iar toate costurile sunt suportate de catre client.

Extra Simplu

Si de la Extra Simplu poti lua bani imprumut rapid doar cu buletinul daca ai minim 18 ani. Creditul se ofera intr-o singura transa, fara adeverinta de salariu si fara ipoteca, si este cuprins intre 200 si 1.000 RON. Suma ceruta se returneaza intre 5 si 30 zile. Daca doresti, ai posibilitatea sa o rambursezi si anticipat, partial sau integral.

La Extra Simplu IFN beneficiezi de DAE fix pe intreaga perioada de creditare, iar aplicarea se face tot online, contractul trimitandu-se prin e-mail. Dupa aprobare, in maxim 24 ore vei avea banii in cont si ii poti ridica de la bancomatul favorit.

Extra Simplu aplica dobanzi penalizatoare de 1,2%/zi si ca orice alt IFN recurge la proceduri de recuperare a creantelor in cazul in care devii rau platnic.

Fast Finance

Un imprumut acordat in regim de urgenta doar cu buletinul este pus la dispozitie si de Fast Finance IFN SA, daca ai intre 18 si 70 ani. Suma pe care o poti obtine are valori cuprinse intre 200 si 3.000 lei si se ramburseaza in maxim 30 zile.

Fiind un imprumut online, rezulta faptul ca se obtine si extrem de rapid si usor, astfel ca nu ai nevoie de fluturas de salariu sau cupon de pensie, ci numai de datele din propria ta carte de identitate. Mai mult decat atat, analiza dosarului dureaza doar cateva ore, iar daca primesti aprobarea, banii ajung la tine intr-un interval cuprins intre 3 si 24 ore.

Dobanda este de 1.20%/zi. Nici la Fast Finance IFN SA nu trebuie sa prezinti garantii, garanti si nu trebuie sa achiti alte taxe suplimentare in afara de dobanda. De altfel, aceasta companie acorda bani imprumut rapid doar cu buletinul si persoanelor restantiere.