27.03.2015

Bani imprumut rapid online si sigur

In ultimii ani se constata ca imprumutul online castiga din ce in ce mai mult teren, aflandu-se printre preferintele celor care cauta un credit rapid. Asa se explica de ce tot mai multe IFN-uri (institutii financiare nebancare) au introdus in oferta lor aceasta noua varianta de creditare.

Indiferent de unde te afli, daca esti conectat la internet poti aplica in orice moment pentru un imprumut rapid online si sigur.
Pentru aceasta trebuie sa accesezi site-ul institutiei care te intereseaza iar de aici urmezi doar cativa pasi super simpli si anume: la inceput alegi suma pe care doresti sa o iei, apoi alegi perioada de imprumut, data scadenta, dupa care completezi un formular online folosind datele din actul tau de identitate. Nimic mai simplu pana aici!

Formularul pe care il completezi si il semnezi electronic iti da posibilitatea sa aplici fara sa te deplasezi de acasa. Dupa aplicare, esti evaluat rapid, iar raspunsul il primesti de la un consultant prin e-mail sau sms. Daca esti acceptat pentru un imprumut online, inseamna ca vei avea foarte repede banii in cont. Oricum, poti vizualiza oricand stadiul cererii de credit direct din contul creat pe site-ul institutiei financiare nebancare alese de tine.

De obicei, banii sunt virati in doar cateva ore de la aprobare, insa in unele cazuri trebuie sa astepti cel mult 24 ore. Nu e nevoie sa te deplasezi nici cand vine vorba de incheierea contractului. Ca si cererea de imprumut, si contractul se semneaza pe internet fara sa fii conditionat de un anumit orar, astfel ca il poti semna chiar si noaptea sau in cursul zilelor nelucratoare.

Contractul pe care il vei semna este clar, sigur si usor de inteles. Si pentru ca IFN-urile au o politica transparenta, costurile totale ale creditului precum si modul prin care acestea vor fi restituite sunt clar evidentiate atat in contract, cat si pe site.

Concepute ca solutii rapide la nevoi urgente, creditele online pot fi acordate in aceleasi conditii si restantierilor. In general, institutiile financiare nebancare care acorda bani imprumut online fara garantii au o limita mai mica in ceea ce priveste suma oferita la prima colaborare. Aceasta suma insa poate creste la un eventual al doilea imprumut daca ai un istoric bun in relatia cu IFN-ul respectiv.

Desi este deosebit de comod sa aplici rapid pentru o suma de bani online, totusi aceasta nu reprezinta varianta cea mai ieftina atunci cand vrei sa iei un credit. Imprumutul online este de fapt un credit nebancar si drept urmare este mai scump decat unul bancar, adica luat de la o banca de renume. In multe cazuri, la creditele nebancare DAE ajunge la valori foarte ridicate, de aceea, inainte de a semna contractul si a-l trimite spre procesare este bine sa citesti cu mare atentie toate conditiile.

Totusi, daca nu esti eligibil din diverse motive pentru un imprumut bancar, sau ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta pentru acoperirea unor cheltuieli mici, atunci creditul online nebancar poate fi o alegere potrivita pentru tine.

Prin urmare, iti vom descrie cateva variante sigure si rapide de credite online ce sunt oferite de unele institutii financiare nebancare inregistrare la Banca Nationala. Spunem "sigure" pentru ca IFN-urile isi desfasoara activitatea sub supravegherea BNR, deci sunt companii 100% legale.

Telecredit

O astfel de institutie este Telecredit. Imprumutul rapid nebancar online pus la dispozitie de aceasta companie are o valoare maxima de 500 lei la prima aplicare si se acorda fara garantii. Conditiile necesare pentru a fi admis pentru un astfel de credit sunt urmatoarele: varsta minima de 18 ani, domiciliu stabil in Romania si venituri provenite din salarii sau pensii pe care le incasezi intr-un cont bancar.

Modul de aplicare la Telecredit nu se deosebeste de celelalte IFN-uri, acesta fiind descris la inceputul articolului nostru.

Dupa aprobare, in doar cateva minute se vor vira banii in contul tau. Numarul de documente solicitate este mic, la prima aplicare este necesara o copie dupa actul de identitate in format electronic si eventual un extras de cont si o adeverinta de venit.

Daca ai rambursat integral primul imprumut, la Telecredit poti aplica din nou fara sa mai ai nevoie de niciun act, iar valoarea maxima se poate intinde pana la 1.500 lei.

Retunarea imprumutului se poate face in maxim 30 zile, astfel ca la data scadenta se retrage automat suma datorata si dobanda aferenta direct din contul tau. Daca doresti, poti sa optezi si pentru rambursare anticipata.

Daca nu poti achita la termen si ai anuntat cu cateva zile inainte de scadenta un agent al acestei institutii, atunci poti sa obtii o refinantare. Mai intai de toate trebuie sa achiti insa dobanda datorata la actualul imprumut.

La Telecredit, orice intarziere se penalizeaza cu 1,2%/zi, iar compania isi rezerva dreptul de a te actiona in instanta daca nu doresti sa colaborezi pentru achitarea datoriilor acumulate.

Fast Finance IFN

Bani imprumut rapid online si sigur poti sa iei si de la Fast Finance IFN SA. In acest caz, nu ai nevoie de adeverinta de venit, nu ti se cer garantii si nu platesti niciun comision la aplicare. Ca si Telecredit, si Fast Finance IFN SA este o institutie transparenta, asa ca stii din timp ca stai departe de orice posibila taxa ascunsa.

Ai avantajul ca poti lua bani imprumut online fara sa justifici destinatia banilor. Valoarea creditului este cuprinsa intre 100 si 3.000 lei. Trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: varsta intre 18 si 70 ani si sa fii totodata fie salariat, fie pensionar.

"Creditul Fulger", care poarta, de altfel, un nume sugestiv, este destinat nevoilor tale personale. De regula nu dureaza mai mult de 3 ore pana vei avea banii in cont, aceasta in conditiile in care imprumutul a fost aprobat.

Nu sunt exceptate de la un astfel de credit rapid nici persoanele rau platnice, care au fost introduse in baza de date a Biroului de Credit.

Extra Simplu

Extra Simplu iti pune la dispozitie bani imprumut online, mai precis vorbim de un credit rapid si sigur care se ofera ca la orice alt IFN, adica intr-o singura transa si se ramburseaza la fel. Valoarea acordata oricarui client se situeaza intre 200 si 1.000 lei pe o perioada de maxim 30 zile, fara garantii.

Poti opta sa rambursezi banii si anticipat. Trebuie sa fii atent sa nu intarzii, deoarece depasirea datei scadente vine si cu o penalizare de 2%/zi. Si Extra Simplu accepta clienti cu un istoric negativ, adica persoane inscrise in Biroul de Credit.

Printre conditiile de eligibilitate regasite in cadrul acestei institutii, se numara varsta minima de 18 ani si un venit obtinut constant, fie din salariu sau pensie, fie din alte activitati legale.

Cererea se analizeaza imediat, iar cei care sunt acceptati, primesc banii in cont in cel mult 24 ore.

Ferratum

Daca doresti, poti aplica pentru o suma de bani data cu imprumut online fara garantii de la Ferratum. Produsul caracteristic al acestui IFN este reprezentat de niste microcredite ce pot fi rambursate usor avand in vedere suma mica de bani oferita la prima cerere aprobata. In acest caz, vorbim de maxim 250 lei.

Daca restitui imprumutul la timp, poti aplica din nou pentru un nou credit rapid cu o valoare maxima de 1.290 lei. Perioada de returnare a banilor este variabila si depinde de suma pe care ai luat-o.

Orice zi de intarziere se penalizeaza cu 3%, o dobanda destul de ridicata, de aceea, daca problema e temporara, poti solicita o rescadentare, adica o amanare a platii cu 14 zile, dar acest serviciu este unul suplimentar si in cosecinta costa in jur de 100 lei, bani pe care trebuie sa ii achiti cel tarziu cu 5 zile inainte de data scadenta. Este posibil ca dupa aceea, in 14 zile, sa faci rost de bani si sa iti achiti integral datoria, evitand astfel orice alte consecinte pe care le suporta de obicei cei rau platnici (ex: demarea procedurilor de recuperare, etc).