08.06.2015

Imprumut rapid online pentru cei din Biroul de Credit

Esti inscris in Biroul de Credit ca restantier sau ca rau platnic, chiar daca ai trecuta ca si datorie o suma infima?

Ei bine, inca mai poti lua un imprumut rapid online, insa de aceasta data numai de la IFN-uri, institutii cu un regim mai flexibil de acordare a banilor in doar cateva ore de la aplicare.

Fie ca vrei sa renovezi locuinta de domiciliu, fie ca ai nevoie de bani pentru a plati o reparatie la masina, poti obtine suma necesara in doar cativa pasi, totul prin intermediul unor companii legale, acreditate de BNR.

Aceste institutii se numesc institutii financiare nebancare si practic se aseamana cu niste banci, numai ca nu detin depozite, iar activitatea si-o desfasoara in mare parte online.

Procesul de acordare este simplu, aprobarea vine rapid si banii intra direct in contul tau personal in numai cateva ore.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele IFN-urilor. Cel mai mare avantaj este insa faptul ca aici, la aceste companii, se accepta deseori si restantieri sau rau platnici, practic clienti care sunt inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ.

Mai mult decat atat, unele IFN-uri promit ca ofera bani imprumut rapid online si fara adeverinta de salariu, ceea ce inseamna ca acum, in 2015, fiecare dintre noi putem aplica. Totusi, un minim de venit este deseori necesar, acesta pentru ca institutia sa se asigure ca ai de unde inapoia banii luati.

Fie ca obtii venituri din strainatate, fie ca ai un contract pe baza caruia se poate observa clar ca in cont iti intra periodic o suma de bani, daca se poate dovedi legal, atunci esti declarat eligibil de cele mai multe dintre aceste companii.

Biroul de Credit nu mai reprezinta brusc o sperietoare pentru cei rau platnici, iar pentru a vedea impreuna care sunt institutiile care accepta si restantieri, am alcatuit, mai jos, un clasament al acestor IFN-uri.

Extra Simplu

Usor, fara garantii, ai acces rapid la un imprumut online de nevoi personale, cuprins intre 200 si 2.000 lei, doar cu cateva acte. Trebuie doar sa ai minim 18 ani si sa te asiguri ca poti rambursa banii primiti in maxim 30 zile.

Fara carte de munca, fara adeverinta de salariu si fara gaj, numai cu buletinul si cu extrasul de cont, oricine poate intra imediat in posesia sumei maxime.

Costurile sunt clare, astfel ca nu exista comisioane, ci numai o dobanda fixa de 1,2%/zi.

Penalizarile, in caz de intarziere, ajung la 2%/zi si daca nu inapoiezi pe o perioada mai lunga de timp imprumutul online rapid contractat, ai mari sanse sa fii raportat, din nou, la Biroul de Credit si de data aceasta, IFN-ul cu care te-ai hotarat sa colaborezi, poate sa angajeze o firma de recuperari pentru a colecta creantele.

De aceea, specialistii recomanda sa nu intarzii si sa faci tot posibilul sa platesti banii datorati la timp sau chiar mai repede, daca exista posibilitatea unei rambursari anticipate cu costuri zero.

La Extra Simplu este extra usor sa aplici, trebuie doar sa completezi un formular, unde atasezi cele doua documente cerute si primesti imediat raspuns.

Banii se transfera in contul clientului, motiv pentru care este obligatorie detinerea unui cont bancar.

Viva Credit

Nici Viva Credit nu consulta baza de date a Biroului de Credit atunci cand se ia hotararea de a declara un client eligibil sau nu.

Pana la 1.000 lei acordati in aceeasi zi, numai cu documentul de identitate si cu extrasul de cont, pe acelasi principiu: aplicare online, termen de rambursare pana la salariu (maxim 35 de zile in acest caz), fara ipoteca, fara adeverinta de venit.

Vorbim de un imprumut rapid pe internet, la care ai acces numai daca ai varsta minima de 21 ani, un venit sigur si un buletin, impreuna cu un cont bancar.

Suma aferenta rambursarii se preia automat din contul tau la data scadenta, de aceea trebuie sa iti iei masuri ca sa fii sigur ca ai banii necesari. Dobanda penalizatoare exista si aici si are o valoare de 1.25%/zi.

Dobanda pentru imprumutul luat este de 1.20%/zi si nici la Viva Credit nu intalnim alte taxe sau comisioane.

Daca intampini dificultati, poti cere o refinantare, astfel incat sa eviti aplicarea eventualelor penalizari.

Credius

Ai nevoie de bani imprumut rapid online, o suma mai mare, insa esti inscris in Biroul de Credit si de aici scoringul acumulat este mult prea mic pentru a putea lua un credit de la o banca?

Fara ipoteca, fara sa pui garantii niciun bun, la Credius obtii pana la 10.000 lei cu rambursare in termen de 6 luni.

Ca sa fii acceptat de acest IFN, varsta trebuie sa se incadreze intre 18 si 65 ani, iar venitul tau trebuie sa depaseasca 400 lei.

La aplicarea online ti se va cere copie dupa buletin si extras de cont daca alegi creditul de nevoi personale "DO-DO" cu dobanda anuala de 19%; sau adeverinta de venit / cupon de pensie daca optezi pentru acelasi imprumut, insa de aceasta data dobanda va fi de 9%/an. Dobanda este aceeasi si pentru cei din BC.

Comisioane exista, dar vorbim de unul singur si anume, de comisionul de administrare de 3,6%/luna.

Banii ii primesti urgent, in numai cateva ore de la aplicare. Cererea ta este procesata mereu rapid, deoarece aceasta companie are program non-stop online.

Ferratum

Microcreditele de la Ferratum vin in timp util, astfel incat tu sa iti poti plati o factura restanta sau sa te poti bucura de un concediu prelungit.

250 lei la prima aplicare cu returnare in 15 zile si 1.290 lei cu rambursare in 45 zile incepand cu cel de-al doilea contract, aceasta este oferta pe care o pun la dispozitie cei de la Ferratum, atat rau platnicilor inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ, cat si celorlalte persoane, care n-au avut pana acum niciodata o datorie restanta.

Fara niciun act, doar cu cateva rubrici completate pe site-ul institutiei, decizia se ia repede si imprumutul rapid ajunge la destinatar la momentul potrivit, astfel incat acesta sa il poata utiliza pentru orice problema.

Fara ipoteca, doar cu aplicare online, insa numai pentru cei trecuti de 24 ani, cu un venit stabil.

La fel ca si la celelalte companii, nu se impune o vechime minima la actualul loc de munca, veniturile pot fi si altele decat salariu sau pensie, rambursarea si aprobarea reprezinta un proces simplu de inteles, iar costurile se rezuma in principal numai la dobanda, care este aceeasi si pentru cei din Biroul de Credit.