23.06.2015

Imprumut rapid pana la salariu 2015

Cauti un imprumut rapid pana la salariu sau un imprumut nebancar care se ofera in 2015 fara multe acte?

Atunci ai nimerit la fix, deoarece astazi iti vom vorbi pe larg despre aceste credite, in posesia carora pot intra persoanele cu istoric negativ, persoanele cu venit minim si cele care isi doresc o suma de bani pe care sa o ramburseze rapid.

Ei bine, aceste imprumuturi pana la salariu 2015 sunt oferite de IFN-uri. IFN-urile sunt companii care functioneaza legal, astfel incat ele au autorizatie de la BNR pentru a presta servicii de creditare.
Acum ca am stabilit ca sunt sigure aceste firme, probabil te intrebi ce sume poti lua de la ele si pe ce perioada.

In general, trebuie sa stii ca nu se dau sume mari de bani la prima aplicare. Asta deoarece mereu primul contract este unul de acomodare, in care se obtin maxim cateva mii de lei (de la 250 lei si pana la 3.000 lei) pe o perioada de maxim cateva luni.

Odata ce ai returnat la timp primul imprumut rapid pana la salariu, poti cere imediat dupa aceea o suma mai mare, la fel, fara garantii si cu mult mai putine acte.

Nu sunt necesare conditii speciale la aplicare, deoarece aceasta se face online si se cer numai cateva copii, in special dupa actul de identitate si dupa contul bancar.

In 2015, exista multe IFN-uri care ofera credite online inclusiv celor din Biroul de Credit. Altele, ofera bani fara adeverinta de salariu, ceea ce este un lucru inedit in Romania zilelor noastre, cand bancile, spre exemplu, cer un dosar plin cu acte.

Nu putem neglija insa si aspectul cel mai costisitor al institutiilor financiare nebancare, iar aici vorbim de o dobanda mare spre foarte mare, care trebuie analizata inainte de a face pasul decisiv: hotararea de a aplica.

Extra Simplu

La Extra Simplu IFN este foarte usor sa intri rapid in posesia a maxim 2000 RON pe o perioada de cel mult 30 zile, adica exact pana la salariu.

Dobanda este fixa la acest imprumut nebancar 2015, iar comisioanele nu isi fac simtita aparitia.

Chiar daca se accepta inclusiv restantierii, fii cu mare bagare de seama, sau cu responsabilitate, asa cum spun chiar cei de la Extra Simplu, si daca te-ai decis sa aplici, ramburseaza la timp suma luata, altfel dobanda penalizatoare va mari costurile finale datorate.

Creditul se trimite in contul bancar, solicitarea se face pe site-ul institutiei online, banii se ramburseaza anticipat sau la termen, dupa cum alegi, chiar si automat daca ai sold in cont.

La Extra Simplu pot aplica deopotriva atat salariatii, cat si pensionarii, deoarece nu exista limita de varsta, iar varsta minima este, in orice caz, 18 ani. Nu se cere adeverinta de venit si nici cupon de pensie.

Mozipo

Un nume mai nou pe piata financiara romaneasca, Mozipo are deja mii de clienti in alte tari si este un IFN care functioneaza momentan numai in Bucuresti.

Aici, imprumutul rapid pana la salariu 2015 se ofera doar daca te deplasezi la sediul lor, pe care il poti afla printr-o simpla cautare pe internet.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca poti obtine maxim 1000 RON pe o perioada cuprinsa intre o luna si trei luni de zile.

In mare, conditiile sunt urmatoarele: trebuie sa ai cetatenie romana, varsta minima 23 ani si maxim 70 ani, cont bancar valabil.

Din cate se pare, la prima vedere, la Mozipo nu se accepta persoanele raportate in Biroul de Credit, insa daca vrei sa te convingi de asta, poti sa ii contactezi pentru mai multe detalii.

In orice caz, este o institutie care promite revenirea creditului urgent pe baza de buletin, iar in acest moment (iunie 2015) ofera si o reducere substantiala la dobanda.

Viva Credit

Desi am pus-o la final de articol, Viva Credit este prima institutie financiara nebancara care a promovat intens conceptul de imprumut pana la salariu, obtinut rapid numai cu actul de identitate si cu extrasul de cont.

Si chiar merita atentia noastra, avand in vedere ca din 2015 a dat startul unei promotii prin care primul credit vine cu dobanda 0. Ceea ce este intr-adevar un subiect interesant, mai ales ca pana acum, IFN-urile au fost mediatizate in presa mai ales din prisma faptului ca percep dobanzi foarte mari.

De la 300 si pana la 1000 RON poti cere de la Viva, fara sa fie nevoie de ipoteca sau de adeverinta de salariu. Se accepta, de asemenea, persoanele din Biroul de Credit, daca nu au datorii colosale.

Absolut tot procesul de acordare se deruleaza rapid numai online, iar dupa ce ai urmat pasii simpli prezentati pe site-ul companiei, un angajat Viva te va suna pentru a-ti spune mai multe. Si nu in ultimul rand, pentru a-ti transfera banii in cont chiar in aceeasi zi daca ai fost declarat eligibil!

Perioada de rambursare poate fi aleasa de tine, insa nu poate depasi 35 de zile.

In concluzie, exista mai multe solutii atunci cand vorbim de imprumuturi rapide pana la salariu 2015, insa tu trebuie sa cauti si sa o alegi pe cea potrivita tie, in functie de un set de criterii dinainte stabilite (dobanda / alte costuri / suma / interval returnare / posibilitate rambursare anticipata, etc).