01.07.2015

Imprumut cu buletinul 2015 online

Vrei un imprumut rapid cu buletinul in 2015, care sa se poata trimite prin transfer bancar, fara sa mai fie nevoie de multe drumuri pe la sediile institutiilor de creditare?

Datorita institutiilor financiare nebancare care isi desfasoara intreaga activitate numai online, acum este mult mai simplu sa reusesti sa obtii ceea ce iti doresti!
Adica un credit fara acte multe si fara conditii exagerate de eligibilitate.

Exista o serie de IFN-uri autorizate de BNR, ce promit bani imprumut rapid doar cu buletinul 2015, ceea ce inseamna ca intr-adevar, se poate obtine o suma fara sa fie nevoie de alte documente, decat de actul de identitate in original.

Care sunt aceste institutii si ce ofera ele? Afli raspunsul mai jos, unde iti descriem in mod complet cele mai tentante oferte ale acestui an, 2015.

Credius

Desi nu este compania cu cele mai mici taxe, Credius reprezinta un IFN stabil, care ofera cel mai mare imprumut cu buletinul, fara garantii, direct online, fara deplasari.

Limita se situeaza la 10.000 lei daca optezi pentru un credit fara garant si ajunge pana la 25.000 lei daca aduci si un garant.

In functie de adeverinta de salariu, dobanda difera, astfel ca daca o adaugi la dosar, dobanda va fi de 9%/an, iar daca aplici fara adeverinta de venit, atunci dobanda va fi de 19%/an.

Chiar daca nu se percepe comision de analiza, pe langa dobanda se mai ia o taxa lunara de 3,6% reprezentand comisionul de administrare.

Acest imprumut de nevoi personale cu buletinul 2015 se acorda online pe o perioada de 10-60 luni, indiferent de dobanda aleasa. Il pot lua si pensionarii, mai ales ca varsta acceptata trebuie sa se incadreze intre 18 si 65 ani.

Ferratum

Daca ai o problema care trebuie rezolvata urgent in 2015, atunci Ferratum vine cu o solutie: un credit pe termen scurt, cu perioada de returnare de pana in 15 zile daca aplici pentru prima data la acest IFN, si o suma ce nu poate depasi 250 lei.

Avantajul este ca se obtine rapid, fara sa ai nevoie de niciun act. Da, ai citit bine! Ca sa aplici pe site-ul Ferratum, nu trebuie decat sa completezi datele personale, insa nu ti se cere mai apoi vreun document.

Daca datele sunt corecte si esti acceptat, atunci vei fi contactat de un agent Ferratum, care te va indruma la o sucursala CEC din orasul tau pentru a merge si a ridica banii.

Totul este legal, avand in vedere ca si aceasta companie este supravegheata de BNR deoarece desfasoara activitati de tip IFN pe teritoriul tarii noastre. Si nu de azi, de ieri, ci de cativa ani buni.

In orice caz, daca vrei un imprumut online cu buletinul 2015 fara garantii si fara sa intampini probleme, Ferratum reprezinta o solutie, mai ales ca, daca returnezi la timp primul credit, ai posibilitatea sa intri dupa aceea in posesia unor sume mai mari, care incep de regula de la 1.290 lei/aplicare.

Viva Credit

Exista o rezolvare pentru toata lumea, iar ea poate veni si de la aceasta firma, de fapt, tot un IFN cu vechime pe piata din Romania, care accepta nu numai clientii obisnuiti, ci chiar si pe cei restantieri sau pe cei cu istoric negativ.

Este vorba de Viva Credit, unde pentru 1.000 lei (la prima aplicare) nu trebuie sa faci niciun drum, decat atunci cand te duci la banca si ridici banii.

Ai posibilitatea sa alegi o perioada de rambursare cuprinsa intre 1 zi si 35 zile si ce e cel mai important, la primul imprumut cu buletinul 2015 online ai 0% dobanda.

In acest moment, pentru sume medii, Viva Credit reprezinta institutia financiara nebancara cea mai avantajoasa si nu spunem asta doar pentru ca nu percepe dobanda la prima solicitare, ci si pentru ca nu ai nevoie de adeverinta de venit, iar banii se trimit prin transfer bancar fara sa se solicite avans sau garantii.

Daca ai minim 21 ani si un venit sigur, fii convins ca poti fi declarat eligibil si poti intra cu usurinta in posesia celor 1.000 lei, care devin 1.500 lei incepand cu cea de-a doua colaborare, cand si dobanda nu va mai fi 0%, ci 1,20%/zi.

Nu uita insa ca, in functie de cum ai stabilit data scadenta, trebuie sa returnezi la timp imprumutul doar cu buletinul, deoarece daca nu o vei face si nu vei anunta pe nimeni de problema care a intervenit, penalizarile se aplica din prima zi si in unele cazuri, poate fi vorba si de actionarea in judecata daca datoriile se maresc si nu se achita.

Atunci cand te hotarasti asupra unui credit online 2015, fii sigur ca ai citit toate informatiile in prealabil pentru a face intr-un final o alegere de bun augur.