08.08.2015

Bani imprumut online fara carte de munca

Esti in situatia in care cauti ceva care la prima vedere ti se pare imposibil de realizat, bani imprumut online fara carte de munca. Romania zilelor noastre ofera conditii de viata care, de cele mai multe ori, nu te multumesc.

De fapt, sistemul este cel care functioneaza anormal. Legi avem, dar nu toata lumea le respecta.
Iar asta stii si tu si din aceasta cauza, desi speri, ti se pare putin probabil sa poti gasi oferta care iti trebuie: imprumut fara carte de munca.

Desi lucrezi si legal este sa lucrezi cu carte de munca, patronul firmei nu se supune normelor in vigoare. Pe de alta parte, poti la fel de bine sa nu ai unde sa lucrezi.

Nevoile financiare nu aleg momentul potrivit in care sa apara, nu tin cont nici de fapul ca nu ai carte de munca sau ca esti restantier, ci vin, pur si simplu.

Pe acest fond creat de nevoile tale si ale multor alte persoane aflate in aceeasi situatie, institutiile financiare nebancare par a fi gasit solutia care sa te scoata din situatia neplacuta in care te afli.

La ce ne referim? La acel imprumut online fara carte de munca, la care iti va fi necesar doar buletinul (sunt situatii in care ti se poate cere si un extras de cont).

Pentru ca oferta asta exista! Si daca ti-am dat o veste buna, ne propunem sa iti oferim si cateva informatii cu privire la solutii concrete.

IFN-uri in ale caror portofolii gasesti o solutie pentru bani imprumut fara carte de munca, fara giranti si garantii. Astfel, unele companii de acest gen accepta si cererea celor din Biroul de Credit.

Viva Credit ofera un ajutor pana la salariu pe care il poti contracta cu buletinul. Suma minima pe care o poti imprumuta, daca ai 21 de ani, este de maxim 1000 lei (la primul credit).

La randul sau, Ferratum ofera microcredite pe care le poti obtine la aceeasi maniera, doar cu buletinul. La prima solicitare, daca ai 24 de ani, poti primi 250 lei si, in timp, la alte credite, poti obtine pana la 1290 lei.

O alta institutie financiara nebancara foarte permisiva este Credius. La ei poti aplica si daca ai 18 ani, sumele imprumutate fiind mai mari, de la 400 lei la 25000 lei; ca si documente ai nevoie de act de identitate si cerere de credit tip Credius.

Mergem mai departe cu Mozipo, de la care, daca ai minim 23 de ani poti obtine imprumut online fara carte de munca, prezentand documentul de identitate si furnizand contul bancar. Sumele se stabilesc intre 1000 si 1000 lei, in functie de fiecare client in parte.

De la Extra Simplu poti lua bani cu aplicare online daca ai minim 18 ani, de asemenea, cu buletinul si un extras de cont. Suma minima este de 200 lei, iar cea maxima este de 2000 lei.

Zaplo IFN a stabilit ca limita minima de varsta – 18 ani. De aici poti lua un imprumut fara carte de munca si fara adeverinta de venit, fiind suficient numai buletinul. Zaplo IFN determina individual suma care poate fi creditata.

Credit Fix, o alta institutie nebancara, iti poate aproba un imprumut online de maxim 1000 lei daca ai 18 ani impliniti, cu o copie a unui act de identitate si o copie dupa extrasul de cont aferent contului de incasare venit, pe toata luna precedenta.

Asadar, conditii pentru obtinerea unor sume acceptabile, cu maxim doua documente, fara sa ai carte de munca sau un salariu fix, exista!

Important este sa alegi oferta care ti se potriveste! Un alt IFN, Easy Credit iti ofera o solutie pentru bani imprumut online fara acte (multe), dar cu garantii imobiliare si auto. Tinte minte insa ca un credit ipotecar este mult mai riscant decat unul fara garantii, mai ales daca privim din perspectiva unei persoane care nu are momentan niciun venit!

Solutiile expuse anterior iti pot fi de ajutor atunci cand ai nevoie de o suma de bani modica si esti, spre exemplu, in Biroul de Credit. Dar ce faci cand ai nevoie de o suma considerabila si nu lucrezi cu contract de munca?

Chiar si pentru aceasta situatie exista o solutie. Oferta Easy Credit li se adreseaza si persoanelor care nu beneficiaza de carte de munca, someri sau persoane fara venit.

Conditia este ca acestea sa poata garanta cu un imobil, un teren intravilan sau un autovehicul. Un astfel de credit se poate contracta pentru o perioada de maxim 5 ani si presupune posibilitatea de a imprumuta online suma maxima de 100.000 euro sau contravaloarea in lei a garantiei pe care o faci.

Din pacate, oferta este limitata cand vine vorba de terenuri. Acestea trebuie sa se afle in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi sau Galati, sau in apropierea acestor orase.

Daca hotarasti sa aduci garantie autoturismul personal, vei putea primi cel mult 15 % din valoarea acestuia.

Fie ca girezi cu imobil, teren, sau cu autoturismul, solicitarea iti este preaprobata in 15 minute, iar aprobarea o poti primi in aproximativ 48 de ore. Asadar, solutii gasesti, dar ai grija si contracteaza creditele in mod responsabil.

Sumele imprumutate, mici sau mari, chiar si online, vor trebui rambursate. In plus, dobanzile sunt foarte mari. Pana la urma, ofertele de contractare ale unui credit trebuie analizate cu atentie si de abia mai apoi actionezi.