13.08.2015

Bani imprumut online fara venit 2015

Sa cauti pe internet bani imprumut online fara venit 2015, ti se poate parea fara sens. Dar atunci cand nu gasesti solutii pentru un imprumut la prieteni sau la banci, cand situatia financiara te constrange, faci chiar si acest lucru, in speranta ca vei gasi ceva care sa te scoata din impas.

Bancile cer documente numeroase pentru un credit si doar raspunzand la toate cerintele lor te vor considera un client eligibil. Iar tu stii sigur ca fara adeverinta de venit nu ai nicio sansa.

Pe de alta parte, familia si prietenii au planuri personale si nu te pot ajuta rapid chiar daca si-ar dori. Data fiind situatia, iti mai ramane o solutie, viabila dar cu dobanzi foarte mari. Este vorba despre IFN-uri.

Pe piata romaneasca isi desfasoara activitatea numeroase institutii financiare nebancare (Viva Credit, Ferratum, Credius, Simplu Credit, Telecredit, Fast Finance, Mozipo, Zaplo IFN, Extra Simplu, Credit Fix, Provident, Cetelem, Avantaj Expert Credit, TBI Credit, iCredit, Easy Credit, Claret Euro Credit IFN SA s.a.m.d.) cu oferte care includ si imprumut online fara venit 2015, ceea ce inseamna ca li se pot acorda credite si persoanelor care nu au venit din salariu si, prin urmare, nu pot face dovada acestuia cu o adeverinta.

In cele ce urmeaza vom puncta cateva oferte ale unora dinstre institutiile financiare nebacare, pe care le puteti accesa online fara a vi se cere justificare cu privire la castigurile lunare.

Easy Credit are solutii pentru credite mari

Ai nevoie de o suma considerabila de bani? Daca da, pentru tine, cu siguranta suna bine „preaprobare in cel mult 15 minute” chiar si cand este vorba de un imprumut online fara venit, adica, de un imprumut rapid pe care il poti obtine fara a face dovada ca esti salariat sau pensionar. Conditia este sa aduci garantii terenuri, imobiliare sau auto.

Astfel, vei putea obtine maxim 100.000 de euro, pentru o perioada de 5 ani, desi, exista si posibilitatea de prelungire. Oferta suna extrem de bine, dar ai grija, dobanzile sunt mari.

Sunt interesat de bani imprumut fara venit 2015, insa, am nevoie de o suma modica urgent.

Te incadrezi in aceasta categorie? Vei gasi oferte la mai multe IFN-uri si niciuna dintre acestea nu solicita garantii sau giranti.

Microcreditele de la Ferratum te pot ajuta cand ai de rezolvat situatii care necesita sume mici. Poti obtine prima oara pana la 250 lei, iar de la urmatoarele cereri ti se poate acorda pana la 1.290 lei.

Credius, un alt IFN romanesc, poate asigura in 2015 un imprumut online rapid cu sume de 400 -25.000. Buletinul si o cerere A4 tip Credius iti sunt suficiente sa contractezi un credit online chiar si atunci cand nu poti face dovada de venit.

Oferta institutiei financiare nebancare Mozipo poate fi cea potrivita pentru tine daca ai 23 de ani impliniti. Documentul solicitat este buletinul sau cartea de identitate. De asmenea, iti vor cere sa le comunici un cont bancar. Cat despre valoarea creditului, poate fi intre 100 si 1.000 lei, pentru o perioada de 1-3 luni, cu posibilitate de prelungire daca platesti dobanda la scadenta.

Una dintre cele mai cunoscute IFN-uri de pe piata de profil din tara, Viva Credit, ofera bani pana la salariu doar cu buletinul.

Daca ai peste 21 de ani, te inscrii in cerintele lor si poti solicita un imprumut rapid fara venit. Ti se va acorda un credit de nevoi personale in valoare de maxim 1.000 lei.

Si de la Extra Simplu poti lua un imprumt online 2015, totul e sa ai 18 ani impliniti si sa le transmiti o copie de pe buletin si o alta a extrasului de cont pe luna de dinaintea realizarii contractului. Vei putea obtine o suma cuprinsa intre 200-2.000 lei.

Incheiem cu Zaplo IFN, desi, oferta pentru bani imprumut online fara venit se regaseste si la alte IFN-uri din Romania.

De la Zaplo poti obtine un credit fara adeverinta de salariu daca ai implinit 18 ani. Sumele care se pot acorda se calculeaza pentru fiecare individ in parte.

Dupa cum ai observat, am trecut prin ofertele mai multor IFN-uri, pentru a te informa cu privire la varsta pe care este necesar sa o ai atunci cand soliciti un credit rapid in 2015, dar si cu privire la documentele obligatorii si sumele pe care le poti primi in numai 24 ore.

Am vazut impreuna ca in majoritatea cazurilor, toate companiile financiare nebancare la care am facut referire sunt foarte permisive.

Varsta minima fiind la cele mai multe de 18 ani, suma minima de 200 lei si cea maxima de 2.500 lei.

Niciuna dintre aceste institutii nu solicita adeverinta de venit. Documentul solicitat de toate fiind buletinul sau cartea de identitate.

Pentru oricare dintre oferte doresti sa aplici, nu face acest lucru fara sa analizezi foarte bine situatia.

Subliniem inca o data, ai in balanta modalitatea de a contracta un imprumut online 2015 extrem de usor impreuna cu dobanzile foarte mari pe care acesta le suporta.

Tu esti cel care poate sa decida daca vei reusi sa faci rambursarea in timpul prevazut de contract. Intarzierile si depasirea timpului stabilit pentru scadenta duc la penalitati considerabile si chiar la litigii serioase, deci la momentul deciziei fii intelept!