02.11.2015

De unde pot imprumuta bani urgent?

De unde pot imprumuta bani urgent daca sunt in Biroul de Credit sau am alte credite in derulare?

Este o intrebare pe care si-o pun tot mai multi romani, dar iata ca exista si un raspuns: de la IFN-uri.

Da, de la aceste institutii financiare nebancare poti primi chiar si 100.000 euro insa numai cu garantie.

Daca vrei un imprumut de bani urgent, insa fara sa garantezi cu nimic si fara sa platesti avans, atunci nu trebuie sa te astepti la o suma la fel de mare, ci la un credit de maxim 3.000-3.500 lei.

In orice caz, este bine de stiut ca exista solutia ideala de imprumut pentru cei care sunt restantieri si pentru cei care nu au un loc de munca.

Pur si simplu institutiile financiare nebancare sunt foarte flexibile si asa se face ca le ele poate aplica pentru un credit urgent aproape orice categorie de persoane. Asta pentru ca, de obicei, imprumutul nebancar este echivalent cu creditul doar cu buletinul, unde nu ai nevoie de acte, ci de rabdare, insa nici aici nu trebuie sa astepti foarte mult pentru ca banii ii primesti in maxim 24 ore.

Asadar, sa recapitulam: primesti o suma decenta, care te ajuta sa iti rezolvi problemele rapid, fara sa aduci adeverinta de venit, cupon de pensie sau alte acte, in afara de actul de identitate.

Mai mult, in 2015 se aplica online la majoritatea IFN-urilor de unde poti imprumuta bani urgent, asa ca nu ai de facut niciun drum deoarece primesti suma ceruta pe card, in cazul in care ai unul.

In cazul in care nu ai un card, atunci multe institutii financiare nebancare iti ofera si posibilitatea de a merge la o banca partenera pentru ridicarea cash-ului.

Totusi, aceste credite online nu sunt fara riscuri! Daca nu respecti angajamentele luate prin contract, atunci probabil te vei trezi cu dobanzi penalizatoare mari, ce te vor pune in dificultati financiare o lunga perioada de timp.

Mai exact, vorbim de situatia in care intarzii la plata ratei, ceea ce duce automat la aplicarea unei dobanzi de penlizare, care, in general, variaza intre 1.25%/zi si 2%/zi.

Fast Finance IFN imprumuta cu bani urgent orice client care are minim 18 ani si maxim 70 ani, fara sa perceapa ipoteca sau alte tipuri de garantii.

Mai mult decat atat, nu ai nevoie de adeverinta de venit pentru a primi in doar cateva ore pana la 3.000 lei numai cu buletinul.

Chiar daca nu se cer acte de venit si dovada locului de munca, este posibil un imprumut rapid numai daca esti salariat sau pensionar.

Se analizeaza foarte repede orice dosar si pentru ca nu dureaza decat cateva ore pana primesti raspuns, se accepta si cei aflati in prezent in Biroul de Credit.

Dobanda este de 1.20%/zi, nu se percep alte costuri sau alte comisioane si suma acceptata se vireaza direct in contul bancar al clientului.

Tot de acolo se retrage la data scadenta, suma si dobanda aferenta, asa cum este expus si in contract.

Daca inca te mai intrebi de unde poti imprumuta bani urgent fara prea multe demersuri si fara multe solicitari, atunci o alta institutie financiara nebancara, si aici vorbim de Credit Fix, te poate ajuta cu 1.000 lei pe o perioada de maxim 35 zile.

Nu trebuie sa pierzi timp pe la ghiseu fiindca totul se proceseaza online si astfel elimini din start problemele neprevazute.

Daca ai un buletin valabil si un cont de card bancar, atunci este foarte usor sa fii acceptat, chiar daca in urma cu mai mult timp ai fost trecut de o alta companie pe lista rau platnicilor din Biroul de Credit.

CreditFix cere sa ai 18 ani impliniti la momentul solicitarii si un venit de minim 500 lei. Chiar daca se impune acest venit, nu se cer alte acte, cum ar fi adeverinta de salariu sau cuponul de pensie.

Imprumuti urgent banii pentru ca o singura cererea ai de depus, iar ea se completeaza pe site-ul IFN-ului online.

Dobanda este aceeasi ca la Fast Finance in acest moment si deci vorbim tot de 1.2%/zi. La fel, cat priveste comisioanele percepute, acestea sunt 0.

Un prim credit rapid fara dobanzi si comisioane poti lua de la Zaplo IFN, institutie care iti ofera pana la 400 RON fara cont bancar.

Astfel, daca nu detii un cont intr-o banca, este suficient sa aplici cu buletinul si sa primesti un imprumut de bani urgent, direct in mana. Cum are loc intreg acest proces? Pai este foarte simplu. Odata ce ai fost acceptat de Zaplo vei fi indrumat catre o banca partenera, unde ti se va oferi suma doar cu actul de identitate (Metoda indisponibila in acest moment).

Avantajul transferului bancar este ca primesti banii mult mai rapid decat prin metoda clasica. Totusi, daca nu ai cont in banca, atunci Zaplo IFN iti ofera si aceasta alternativa.

Imprumutul urgent se ramburseaza in acest caz in maxim 30 zile sau asa cum s-a convenit prin contract. Nici aici nu ai nevoie de garantii si nu se platesc comisioane sau avans.

Mai mult, la primul contract, dobanda este 0%. Daca nu ai restante ridicate in prezent, dar totusi ai fost introdus in Biroul de Credit si nu stii de unde poti imprumuta bani rapid online, atunci merita sa incerci si la acest din urma IFN. Este posibil sa ti se mai acorde o sansa, poate pentru o suma mai mica.

Atentie insa, daca nu platesti rata la data stabilita prin contract, atunci orice IFN percepe dobanzi penalizatoare si te poate da in judecata pentru recuperarea datoriilor!

Fii cu raspundere atunci cand inchei un nou contract pentru un credit de nevoi personale fiindca numai asa vei putea profita din plin de avantajele oferite de un astfel de ajutor financiar urgent.