10.03.2015

Imprumut rapid nebancar 2015

Institutiile financiare nebancare nu mai sunt de mult timp niste companii necunoscute de romanii care sunt in cautarea unor imprumuturi rapide si facile.

In 2015, piata creditelor nebancare s-a extins atat de mult incat aproape in fiecare oras exista cate o institutie financiara nebancara (IFN) care promite o suma de bani in cel mai scurt timp.

Astazi o sa facem o scurta trecere in revista a celor mai populare IFN-uri care ofera imprumuturi rapide nebancare 2015 fara garantii si fara costuri ascunse.

Companiile enumerate sunt niste institutii sigure si spunem asta deoarece ele se gasesc in registrul IFN al Bancii Nationale a Romaniei, adica sunt supravegheate de o institutie a statului.In orice caz, sunt mult mai serioase si mai sigure decat persoanele pe care le gasiti pe internet si care va promit un imprumut rapid, persoane despre care vom discuta intr-un articol viitor.

Simplu Credit

Pentru persoanele fizice, Simplu Credit, companie cu sediul pe soseaua Mihai Bravu din Bucuresti, ofera doua tipuri de imprumut in 2015: "Creditul pana la salariu", adica o suma mica de bani pe care trebuie sa o returnezi in maxim 30 de zile si "Creditul Achizitii Bunuri", in cadrul caruia ti se poate acorda o suma mai mare de bani pe o perioada mai lunga de timp.

Astfel ca, daca iti doresti un imprumut rapid nebancar 2015, noi iti sugeram "Creditul pana la salariu" daca ai ceva de achitat urgent si nu dispui de banii necesari. Poate fi vorba de o urgenta medicala sau de plata unei facturi, etc.

Conditiile de finantare sunt destul de bune, astfel incat solicitantul trebuie sa aiba intre 21 si 75 ani, o vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca si un venit de cel putin 760 lei.

Ti se cer putine acte si aici vorbim de bine cunoscuta copie dupa buletin, o factura la utilitati si un extras de cont bancar. Daca nu ai un cont bancar si esti din Bucuresti, sa stii ca te poti deplasa direct la sediul Simplu Credit pentru a-ti fi inmanati banii.

Suma maxima care se poate obtine prin intermediul "Creditului pana la salariu" este de 880 lei, dar bineinteles ca poti cere si mai putin, in functie de nevoile tale.

Pentru "Creditul de achizitii bunuri", conditiile difera putin si spunem asta deoarece varsta maxima nu trebuie sa depaseasca 70 ani. Totusi, la venitul minim acceptat intalnim o surpriza: ai nevoie de doar 500 lei ca sa iei acest credit rapid nebancar in 2015, care poate cuprinde o suma maxima de 10.000 RON. Rambursarea nu se mai face in 30 de zile, ci in 12, 24 sau 36 luni, deoarece si suma oferita este una mult mai mare spre deosebire de cea disponibila in cazul "Creditului pana la salariu".

La ambele imprumuturi nebancare de la Simplu Credit nu ti se solicita garantii. De asemenea, ai mari sanse sa fii acceptat chiar daca in trecut ai fost inscris in Biroul de Credit ca restantier. Banii ii primesti, asa cum am spus, imediat dupa ce ai completat o cerere online. Poti opta pentru a merge personal la sediul companiei sau pentru virarea banilor direct in contul tau bancar.

Ferratum

Desi este un IFN lansat doar in urma cu un an in Romania, Ferratum reprezinta o companie destul de mare, care are sedii si in alte tari. Ei bine, poate te intrebi ce te poate face sa apelezi la aceasta institutie financiara in 2015? Fara dar si poate, creditul fara acte, cum il mai numesc ei, este un imprumut rapid nebancar adresat celor care au nevoie imediata de o suma de bani.

Solicitarea se face la fel, online, si mai exact, ea se rezuma la un formular pe care trebuie sa il completezi cu datele personale. Imediat dupa aceea, vei fi sunat pentru a confirma veridicitatea informatiilor introduse de tine. Mai mult sau mai putin senzational este faptul ca nu trebuie sa trimiti niciun act companiei, nici macar in format digital (adica pe e-mail).

Astfel, de la Ferratum poti cere maxima 250 lei la prima aplicare si 1.290 lei incepand de la a doua colaborare. Ca si client nou, poti beneficia de imprumut nebancar destul de mic, motiv pentru care IFN-ul de fata este si atat de flexibil.

In orice caz, nu ai nevoie de garantii, esti liber sa cheltuiesti banii cum doresti si ai un termen de maxim 45 de zile de rambursare.

Returnarea banilor se face intr-o singura transa, asa ca mare atentie sa ai toata suma datorata (adica suma luata  + dobanda) la indemana la data scadentei. In caz contrar, risti sa fii introdus in Biroul de Credit si totodata, poate sa se demareze o ampla procedura de recuperare initiata de acest IFN.

Credius

Putem spune ca IFN-ul Credius este deja unul cu traditie in Romania, avand in vedere faptul ca exista numeroase sedii si standuri pe care le poti gasi in multe spatii comerciale din Romania. Daca nu ne inselam, Credius se gaseste in multe locuri unde exista si Cora hypermarket. Dar nu despre asta vroiam sa va spunem, ci despre un imprumut rapid nebancar in 2015 mai aparte, un imprumut doar cu buletinul, dupa cum bine il numeste si compania de fata.

Creditul de nevoi personale Do-Do se adreseaza in special celor care nu au o adeverinta de venit, dar totusi vor o suma de bani rapid si cand spunem rapid, ne referim la faptul ca se ofera aprobare in maxim 60 minute in orice moment, fie zi, seara sau weekend.

Ratele fixe sunt prezente si in oferta Credius, cum de altfel, sunt prezente la majoritatea IFN-urilor. Valoarea maxima pe care o poti solicita este de 25.000 lei cu garant, sau 10.000 lei fara garant.

Totusi, inainte de a face cererea pentru acest imprumut nebancar rapid, trebuie sa stii ca se accepta numai clientii cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 ani care au un act de identitate valabil si un cont bancar. Contul este necesar pentru transferarea sumei de bani cerute de tine.

Fie ca faci o cerere online pe site-ul companiei, fie ca mergi la unul dintre sediile Credius, nu uita ca perioada de returnare este cuprinsa intre 10 si 60 luni, rata dobanzii anuale este de 19% si comisionul de administrare este de 3,6% pe luna.

Per total, ai nevoie de putine documente pentru o suma destul de mare, dar costurile sunt si ele mari, cum sunt de altfel, la majoritatea IFN-urilor in 2015. Pe de alta parte, spre deosebire de alte IFN-uri, Credius percepe si un comision lunar de 3,6%, comision pe care nu il percep alte institutii din aceeasi bransa.

Nu putem sa nu punctam si unele aspecte pozitive si aici reamintim faptul ca imprumutul rapid nebancar in 2015 de la Credius se ofera chiar si fara adeverinta de venit.

Ratele se platesc lunar in acest caz si perioada de rambursare poate fi aleasa de comun acord in functie de suma ceruta.