07.03.2015

Bani imprumut fara acte

Astazi vom discuta despre solutiile pe care le au la indemana cei care isi doresc bani imprumut fara acte.

Criza economica i-a determinat pe multi patroni sa reduca cheltuielile de personal, de aceea acum acestia declara pentru salariatii lor doar un venit minim, restul banilor fiind obtinuti de angajati "la negru".

Mai mult decat atat, unii patroni angajeaza zilieri, ori gasesc alte metode prin care sa nu se oblige pe termen lung fata de angajatii lor. Iata doar unele dintre numeroasele motive care ii obliga pe multi romani sa solicite bani imprumut fara acte.

Exista pe piata financiara institutii care acorda bani imprumut fara acte? Da, intr-o oarecare masura, unele institutii financiare nebancare ofera credite rapide fara sa solicite acte de venit.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere de credit online, cerere pe care o gasesti de regula pe site-urile acestor institutii. Dupa aceea, esti sunat de un consultant si daca esti aprobat, banii ceruti se vireaza imediat in contul bancar specificat de tine.

De asemenea, uneori mai poti solicita imprumutul trimitand doar un sms in care mentionezi suma de care ai nevoie si perioada de rambursare (aceasta metoda se adreseaza de cele mai multe ori clientilor deja existenti).

Trebuie adaugat faptul ca sumele de bani pe care le poti imprumuta fara acte de la aceste IFN-uri sunt mici, iar perioadele de returnare sunt in general scurte. Mare atentie: aceste credite au costuri mai mari si din aceasta cauza poti avea dificultati atunci cand vine vremea rambursarii integrale a datoriei. De retinut este faptul ca in majoritatea cazurilor, ratele se achita intr-o singura transa.

Un alt dezavantaj al acestor imprumuturi fara acte il reprezinta dobanzile penalizatoare destul de mari, care se aplica atunci cand nu achiti ratele la timp.

Totusi, daca nu ai alta posibilitate si ai nevoie urgenta de bani imprumut, atunci accesarea unor credite rapide de la IFN ramane unica ta solutie, iar in acest caz vei constata ca poti intra in posesia banilor intr-un timp foarte scurt (poate fi vorba de cateva ore sau cel mult 2 zile). De asemenea, institutiile financiare nebancare sunt supravegheate de Banca Nationala a Romaniei, deci nu au taxe ascunse si nu percep niciun fel de avans.

Poti obtine foarte rapid banii deoarece aceste credite fara acte se acorda online, ceea ce presupune ca trebuie sa ai doar un calculator sau un telefon care sa fie conectate la o retea de internet. Nu mai trebuie sa pierzi timpul sau sa stai la cozi interminabile la ghisee pentru a face o cerere de credit. Acum ea se poate completa foarte simplu cu datele din buletin, dupa care analiza si aprobarea cererii are loc imediat. Tu vei fi informat de stadiul dosarului tau prin e-mail sau sms.

Dupa foarte putin timp de la aprobarea cererii tale, iti vor fi virati banii in contul mentionat de tine.

Mai jos iti vom prezenta cateva modalitati prin care poti sa iei bani imprumut fara acte si fara garantii de la unele IFN-uri care au sediul social si in Romania.

Ferratum

Astfel, de la Ferratum poti lua un microcredit fara garantii, adica o suma mica de bani care se ramburseaza usor. Ai posibilitatea sa aplici online, deci ai nevoie doar de datele din buletin pentru a completa un formular.

Cererea va fi procesata rapid, iar tu vei primi raspuns la solicitarea ta prin e-mail. Suma maxima difera si anume: daca esti la prima aplicare, valoarea maxima este de 250 lei, iar daca esti deja client Ferratum, suma maxima are o valoare de 1.290 lei.

Returnarea banilor imprumut fara acte de la Ferratum se poate face in 15, 30 sau maxim 45 zile. Daca esti la prima aplicare, vei primi banii abia dupa 14 zile de la aplicare. Pe acestia ii poti ridica din orice agentie CEC Bank. In cazul in care esti client vechi la aceasta companie, vei primi suma de bani direct in contul tau bancar.

Poti fi scutit de neplacerile care decurg din neplata la timp a ratei, deoarece Ferratum ofera o "rescadentare", adica o prelungire cu 14 zile a datei scadente. Daca faci o astfel de solicitare, trebuie sa stii ca aceasta implica si un oarecare cost, deci trebuie sa achiti aproximativ 100 lei.

Viva Credit

Daca ai probleme temporare de finantare, poti apela si la creditul pana la salariu oferit de Viva Credit, o institutie financiara nebancara care iti acorda rapid banii fara avans, fara garantii si fara taxe ascunse.

Pentru a lua bani imprumut fara acte aplici simplu, direct pe internet. Ca si la Ferratum, si la Viva, suma maxima pe care o poti solicita este diferita, astfel ca un client nou poate lua un credit de pana la 1.000 lei, in timp ce, un client existent poate solicita suma de maximum 1.500 lei.

Aceasta a doua companie prezinta avantajul ca ofera credite si celor care figureaza cu restante in baza de date a Biroului de Credit. In acelasi timp, ai sansa sa contactezi un reprezentant al IFN-ului daca au intervenit probleme si consideri ca nu poti plati rata la data scadenta.

Daca inregistrezi intarzieri la plata ratelor, vei suporta dobanzi penalizatoare de 1,25%/zi. Viva Credit poate apela si la companii specializate de recuperare datorii daca refuzi sa colaborezi cu ei pentru a gasi impreuna o solutie mai practica de rambursare a banilor luati cu imprumut fara acte.