06.03.2015

Cum poti lua bani imprumut urgent in 2015?

Vrei sa iei bani imprumut urgent in 2015 deoarece te confrunti cu o situatie neprevazuta, sau ai niste probleme care nu mai suporta amanare?

Trebuie sa repari neaparat masina, sa cumperi un frigider nou pentru ca cel vechi e defect, sau pur si simplu vrei sa faci o excursie intr-un loc mult visat deoarece acum ti s-a oferit aceasta sansa?

Te-ai gandit sa imprumuti bani de la prieteni apropiati sau de la rude si nu ai reusit? Ai incercat varianta unui imprumut urgent la casele de amanet si in cele din urma ai renuntat din cauza riscurilor? Te-a sfatuit un prieten sa apelezi la banci dar ai fost refuzat?

Ei bine, daca vrei sa iei bani imprumut urgent fara garantii in 2015, poti aplica la institutiile financiare nebancare, institutii autorizate de BNR, deci 100% sigure.

Multi clienti critica aceste companii deoarece ele acorda credite rapide care au costuri mult mai mari decat cele acordate de banci si de aceea este foarte dificil sa rambursezi suma luata la timp. Totusi, creditele rapide oferite de IFN-uri reprezinta o solutie buna atunci cand ai nevoie urgenta de bani si nu dispui de o alta varianta de finantare.

Daca accesezi astfel de imprumuturi ai avantajul ca multe dintre ele nu solicita avans sau garantii, iar dobanda se mentine fixa pe toata durata contractului. Pe de alta parte, vei sti de la inceput cat este rata lunara sau saptamanala.

De asemenea, aceste institutii nu percep comisioane sau alte taxe ascunse. Daca ai un venit care nu este acceptat de banci sau esti restantier, ori nu ai un loc de munca stabil, ai sanse sa iei un credit nebancar deoarece IFN-urile sunt mai permisive si pot acorda imprumuturi si acestor categorii de persoane.

Trebuie stiut insa ca aceste credite reprezinta sume mici de bani pe care trebuie sa le rambursezi de regula in 30 zile sau maximum cateva luni.

Multe dintre IFN-uri acorda credite online in 2015, iar acest lucru ii avantajeaza pe cei care vor sa ia bani imprumut urgent. In acest caz, completezi un formular online pe site-ul companiei cu datele din buletin, iar procesarea se face imediat. Daca esti considerat eligibil, vei primi banii foarte rapid: de obicei nu dureaza decat cateva ore sau maxim o zi pana la aprobarea cererii tale.

Daca accesezi un imprumut online in 2015, esti scutit de drumuri inutile si economisesti mult timp. Poti aplica de oriunde, important este sa ai un laptop sau un telefon conectat la internet pentru a putea intra pe site-ul acestor companii.

Deoarece prioritar pentru tine este sa obtii bani imprumut urgent, iti voi prezenta mai jos cateva oferte de credite rapide nebancare care se acorda online doar cu cateva acte.

Viva Credit

"Creditul pana la salariu" este oferit pe internet in 2015 de catre Viva Credit. Poti aplica pentru el chiar daca nu ai adeverinta de venit. Trebuie sa completezi o cerere folosind numai datele din cartea de identitate proprie, dupa care vei primi confirmarea de aprobare prin e-mail sau prin sms.

La aceasta institutie ai avantajul ca nu ti se percepe niciun fel de comision, avans, garant sau garantii. De asemenea, aceasta institutie acorda bani imprumut urgent si celor care figureaza cu restante la Biroul de Credit.

Suma maxima pe care poti sa o iei este diferita in functie de vechimea ta ca si client. Astfel, clientii noi beneficiaza de o valoare maxima de 1.000 lei, pe cand clientii existenti pot lua maxim 1.500 lei. Perioada de rambursare este aceeasi: maxim 35 zile. Imprumutul se plateste intr-o singura transa.

Nu poti plati suma datorata la data scadenta? Ai posibilitatea sa iei legatura cu un agent de vanzari al companiei, care va decide o modalitate mai buna de plata. Aceasta societate aplica dobanzi penalizatoare de 1,25%/zi daca inregistrezi intarzieri la plata ratelor.

Pentru recuperarea datoriilor, Viva Credit poate recurge la companii specializate, iar toate costurile legate de aceasta operatiune vor fi suportate integral de beneficiarul creditului.

Extra Simplu

O alta solutie potrivita pentru cei care doresc un imprumut urgent in 2015 este aceea oferita de Extra Simplu. Acest IFN acorda sume cuprinse intre 100 si 2.000 lei fara garantii. Banii ii obtii si ii rambursezi intr-o singura transa.

Modalitatea de aplicare este aceeasi ca la Viva Credit, astfel incat si la Extra Simplu imprumutul se acorda online.

Compania poate sa ofere bani imprumut urgent si restantierilor, nepercepand niciun fel de comisioane ascunse. Si de aceasta data, ai nevoie doar de buletin si de un extras de cont bancar in care sa iti fie virat salariu sau pensia.

Printre criteriile de eligibilitate se regaseste si varsta minima de 18 ani. In maxim 24 ore de la aprobarea cererii, banii iti sunt virati in contul specificat de tine.

La Extra Simplu, intarzierile la plata ratelor conduc la dobanzi penalizatoare de 3%/zi din sold. Perioada de rambursare la acest IFN se incadreaza intre 5 si 45 zile.

Fast Finance IFN SA

Daca ai nevoie urgenta de bani in 2015, poti aplica, de asemenea, la Fast Finance IFN SA pentru un credit a carui valoare maxima este de 3.000 lei, iar perioada de rambursare este de 30 zile.

Nu ti se solicita adeverinta de salariu, astfel incat, si in acest caz, este de ajuns sa completezi o solicitare online. Ea va fi analiza in maxim 2 ore, urmand sa primesti raspunsul prin e-mail sau sms. In cazul in care cererea a fost aprobata, iti vor fi virati banii chiar in aceeasi zi sau in cel mult 24 ore.

Aceasta companie ofera bani imprumut urgent fara garantii celor cu varste cuprinse intre 18 si 70 ani, adica persoanelor care obtin un venit stabil din salariu sau pensie.

Fast Finance aplica o dobanda de 1%/zi si nu solicita comisioane sau justificare cu privire la utilizarea banilor.

Provident

Poti sa iei credite nebancare si de la alte IFN-uri in 2015, iar aici amintim, spre exemplu, de Provident, care solicita actul de identitate si dovada unui venit (fluturas de salariu sau cupon de pensie) si un cont bancar deschis la orice sucursala din Romania.

Provident cere un venit minim de 270 lei/persoana, valoarea creditului pentru clientii noi fiind de maxim 3.500 lei. Pentru clientii existenti se poate tranfera imediat o suma de pana la 5.000 lei.

Si la Provident ai posibilitatea sa obtii banii in regim de urgenta, dar pentru aceasta trebuie sa soliciti si sa achiti "serviciul de gestionare la domiciliu", deci costul imprumutului va fi mult mai mare daca opetezi pentru acest serviciu. Singurul avantaj este acela ca un agent al companiei se deplaseaza la domiciliul tau si iti ofera suma pe care ai solicitat-o in 48 de ore. Tot acesta incaseaza ratele saptamanal direct de la usa ta.

Poti, de asemenea, opta si pentru rambursarea anticipata. Ca si alte IFN-uri monitorizate de BNR, nici Provident nu are taxe ascunse.