03.03.2015

Bani imprumut rapid fara adeverinta de venit

Adeverinta de venit reprezinta una dintre cele mai importante acte pe care le solicita institutiile financiare bancare sau majoritatea IFN-urilor (institutii financiare nebancare) atunci cand accesezi un credit.

Totodata, adeverinta de venit este documentul care atesta capacitatea clientului de a rambursa imprumutul.

Cele mai multe banci nu acorda un credit fara acest document, dar exista insa cateva banci care fac exceptie de la aceasta regula si acorda, spre exemplu, imprumuturi pentru studenti sau pentru diferite persoane care aplica impreuna cu un codebitor.

Vrei bani imprumut fara adeverinta de venit? Probabil ca nu poti face dovada unui venit, sau obtii venituri dar sunt prea mici sau pur si simplu nu ai suficient timp la dispozitie pentru a face rost de o astfel de adeverinta de la angajator. Si totusi, care este posibilitatea sa iei bani imprumut fara acest act? Ei bine, vorbim de o singura solutie, iar aici amintim de creditele nebancare, pe care le acorda unele institutii financiare nebancare.

Ce inseamna un credit rapid nebancar? Reprezinta o suma mica de bani pe care trebuie sa o rambursezi intr-un interval scurt de timp. Este insa avantajos sa aplici pentru un astfel de credit fara adeverinta de venit? Da, din punct de vedere al rapiditatii cu care poti obtine banii.

Asadar, daca ai probleme financiare urgente, poti sa le rezolvi accesand un credit rapid nebancar. Poti lua banii in cel mult o zi de la aplicare daca apelezi la o institutie financiara nebancara care acorda imprumuturi in mediul online/pe internet.

Poti sa ai probleme daca iei un asemenea imprumut? Depinde! Spun asta deoarece dobanzile destul de ridicate ale acestor IFN-uri conduc la rate destul de mari, iar multi clienti nu reusesc sa la ramburseze; de aceea, cand te hotarasti sa iei un imprumut rapid nebancar trebuie sa evaluezi posibilitatile tale de rambursare. Un alt aspect negativ al acestor imprumuturi fara adeverinta de venit de la IFN-uri: dobanzile penalizatoare relativ ridicate - se aplica numai daca nu rambursezi ratele la data scadenta.

Cu toate acestea, daca ai nevoie de bani pentru cheltuieli cu caracter urgent si nu ai alta posibilitate de imprumut, este indicat sa apelezi chiar si la un credit rapid nebancar! Un astfel de credit reprezinta o varianta de imprumut mai buna si tototdata mult mai sigura decat varianta oferita de camatari sau de casele de amanet.

Te vei intreba: la ce IFN-uri trebuie sa apelez pentru a lua bani imprumut fara adeverinta de venit? Ei bine, iti voi prezenta in continuare cele mai cunoscute IFN-uri care iti pot oferi o solutie la aceasta problema.

Credius

La inceput ma voi referi la Credius, un IFN care poate sa iti acorde un credit rapid cu o valoare maxima de 25.000 RON, chiar daca nu ai adeverinta de venit. Trebuie sa astepti doar o ora pentru aprobarea imprumutului. Nu vei fi afectat de fluctuatiile de curs valutar (suma se ofera in lei si nu in valuta), iar pentru a accesa acest credit ai nevoie de un minim de documente: act de identitate si un extras de cont bancar.

Dobanda care se aplica este de 19%/an, iar rambursarea o poti face in 10, 20 sau 30 luni. Ce comisioane se percep? Comision de administrare lunara de 3,6%; de remarcat ca nu se percepe comision de analiza. Pentru o suma mai mare de 10.000 RON, aceasta companie iti cere garant.

Ferratum

De asemenea, daca vrei rapid bani imprumut fara adeverinta de venit, poti apela la Ferratum, companie care iti ofera niste microcredite online.

Daca solicitarea ta a fost aprobata si esti la prima aplicare, vei primi banii in numerar de la orice agenie CEC Bank, in maxim 14 zile de la aplicare. Banii iti pot fi virati si intr-un cont personal, insa numai in cazul in care esti deja client Ferratum.

Cum aplici? Foarte simplu, trebuie doar sa completezi o cerere online cu datele din cartea de identitate, iar daca esti la prima aplicare ai acces la o suma de 250 lei. Daca ai o colaborare buna cu aceasta companie si vrei sa aplici din nou pentru un credit rapid, suma maxima pe care o poti imprumuta fara adeverinta de venit se ridica la 1.290 lei.

Pentru ca sumele acordate sunt in general mici, ai posibilitatea sa le rambursezi usor, in 15, 30 sau maxim 45 zile. Returnarea ratelor se poate face atat in numerar, cat si prin transfer bancar. Aceasta institutie accepta si rambursarea anticipata a creditului.

Pentru intarzierile la creditele Ferratum se vor aplica dobanzi penalizatoare de 3% pe zi din sold. Poti fi chiar raportat si la Biroul de Credit.

Daca depasesti un anumit numar de zile de intarziere, se va demara procedura de recuperare a datoriei prin intermediul unor firme specializate in recuperarea creantelor. Pentru a evita astfel de situatii, Ferratum iti ofera sansa unei rescadentari, adica o prelungire a scadentei cu 14 zile, numai ca in acest caz vei plati un comision de 99 lei.

Viva Credit

Bani imprumut rapid fara adeverinta de venit poti sa iei si de la Viva Credit. Aceasta institutie are in oferta creditul pana la salariu, la care nu solicita garantii si nu percepe niciun fel de comision.

Daca aplici pentru prima data, poti sa imprumuti suma maxima de 1.000 RON. Cei care sunt clienti vechi ai acestei companii si au un istoric bun, au posibilitatea sa ia un credit cu o valoare maxima de 1.500 RON. Daca vrei sa aplici, nu trebuie sa te deplasezi la sediul Viva, ci ai nevoie doar de un laptop sau de un calculator conectat la internet, dupa care completezi o solicitare de imprumut cu datele din buletin.

Aceasta companie este permisiva si acorda imprumuturi rapide fara adeverinta de salariu si celor care figureaza ca restantieri in Biroul de Credit. Daca personal consideri ca nu poti rambursa imprumutul la data scadenta, este indicat sa iei legatura cu un reprezentant al acestei societati, deoarece Viva aplica dobanzi de penalizare de 1,25%/zi pentru intarzieri la plata ratelor.

Ca si Ferratum, si Viva poate recurge la proceduri de recuperare a datoriilor si poate apela in acest sens la anumite companii care au ca domeniu de activitate recuperarea creantelor de la clientii rau platnici.